RGC..32 – Contactoare statice compacte de 30 A c.a.
11
Feb

RGC..32 – Contactoare statice compacte de 30 A c.a.

RGC..32 – Contactoare statice compacte de 30 A c.a.

Carlo Gavazzi Automation lanseaza noua gama de contactoare statice RGC..32.

RGC..32  reprezinta solutia perfecta pentru protectia impotriva scurt circuitelor cu intrerupatoare de circuit miniaturale.

Contactorul static RGC..32 este destinat in principal comutarii sarcinii incalzitorului pana la un curent maxim  37 A c.a. Este un releu compact, ocupand putin spatiu. Este disponibil fie cu conexiuni tip borne cu surub pentru curenti cu o valoare maxima de 30A, fie cu terminale de iesire cu clema pentru o valoare maxima a curentului de 37A.

Amprenta ocupata de aceasta serie este de doar 17,8 mm. In afara de economisirea de spatiu in panou, dimensiunea redusa mai inseamna si greutate mica, prin urmare reprezinta si costuri reduse pentru transport atunci cand mai multe relee sunt folosite pe un utilaj.

Datorita specificatiilor ridicate ale curentilor de intrare la supratensiune, RGC..32 poate fi protejat impotriva scurt circutelor prin utilizarea unor intrerupatoare de circuit miniaturale usor accesibile si economice in locul sigurantelor semiconductoare. Deoarece latimea RGC..32 este identica cu cea a unui intrerupator de circuit miniatural, combinatia acestor doua componente permite o structura de panou ingrijita/simpla si eficienta.

Seria de relee  RGC..32 este potrivita pentru aplicatiile din industria maselor plastice, industria cauciucului, sisteme de impachetare, industria semiconductorilor.

Aceasta noua serie de relee SSR permite optimizarea spatiului din tablourile de comanda si datorita puterii scazute disipate ajuta la reducerea consumului de energie utilizata de sistemul de racire / ventilatie.

Caracteristici tehnice:

  • Releu SSR monofazat cu trecere prin zero
  • Latime: doar 17,8 mm
  • Tensiune de operare: pana la 660 V ca
  • Valoarea nominala a curentuluila 40ºC: 30 A c.a. (borne cu surub), 37 Ac.a. (terminale de iesire cu clema)
  • Tensinea de comanda: 4-32 Vcc
  • Protectie integrata impotriva supratensiunii la iesire prin varistor
  • Certificari CE, cULus, EAC.
Detalii